NAŠA VOLJA OSTAJA​

NAŠA VOLJA OSTAJA

Lahko sta nam vzeta objem in nasmeh, naša jeklena volja ostaja.

Leto 2020 nas je nedvomno vrglo iz rutine. Na žalost ne ravno tako, kot bi si morda to želeli. Po začetnem “držimo skupaj”, se je zgodba nadaljevala v najrazličnejše izkušnje, mnoge izzive, s katerimi se je moral vsak posameznik soočiti. Vse skupaj je povzročilo mnoštvo mnenj, celo razdvojenosti. Poleg tega sta nam bila odvzeta dva fiziološko, psihološko in družbeno najpomembnejša elementa: nasmeh in objem. Zamajala pa sta se tudi dva temeljna elementa zdravja: gibanje in druženje!

Situacija na žalost še vedno ostaja precej enaka. Tako se tudi v letu 2021, ki si ga želimo kot nov začetek, marsikdaj soočamo z različnimi čustvi, zahteve po hitrih prilagoditvah se večje kot kadarkoli prej!

Ne glede na vse to v naši InStar ekipi nekaj ostaja! Ostaja volja po zasledovanju novih ciljev! Zakaj? Ker živimo za to! Živimo za gibanje in družbeno povezovanje, za dobro počutje in srečo! In zato, ker imamo vas – naši uporabniki! Vas, ki že od samega začetka sooblikujete proces našega dela, ki ste od A do Ž vključeni v konstrukcijo tega GYM-a! Tega nam ne more vzeti nihče!

Imamo vas, ki z nami soustvarjate proces, in vnašate ter povzemate to, kar nam pomeni zdravje! Že od samega začetka vztrajno ponavljamo, da je zdravje za nas: skupek stabilnih psiho-socialnih in fizičnih elementov! Za te si bomo srčno prizadevali tudi v prihodnje.

Še bo veliko priložnosti za skupne zgodbe! Vse več jih bo! Še bo skupnih dogodivščin v živo! Še malo in spet se bomo skupaj smejali, objemi bodo toplejši kot kadarkoli do sedaj!  

Do takrat ostanite aktivni v prijetni ožji družbi! Vztrajajte! Ne obupajte! Postavljajte si cilje, zasledujte jih, iščite smisel in negujte voljo! Mi pa bomo ta čas pripravljali nove aktivnosti in prijetno ozračje. Z mislijo na vas!