Mojca Krivec

Cultural bodywork terapevtka

Od malih nog sem čutila močno potrebo po tem, da se veliko gibam. Ugotovila sem, da je to moj primarni način doseganja dobrega počutja, saj s tem v meni nastaja energijska pretočnost, ki me poživlja, sprošča in napolni z voljo do življenja.

Najraje se gibam v naravi ali na plesišču. Pretočnost krepim z meditacijo ter iskrenostjo
do sebe in drugih.

Že kot majhna punčka sem čutila glasno željo po tem, da se tudi ljudje okrog mene počutijo dobro.
Zato sem velikokrat z objemom poskušala razvedriti bližnje in tudi nepoznane.
Čutila sem enako, kot čutim danes – preko dotika najhitreje in najlažje vzpostavim povezavo s človekom. Saj je prav dotik moj prvi jezik ljubezni. Zgodaj sem ugotovila, da je masaža nekaj, kar me zanima. Združuje namreč veliko gibanja, pomoč drugim in obojestransko ustvarja dobro počutje.

Dolgo sem iskala primerno obliko masaže, v kateri bi razvijala svojo vrlino. Leta 2014 sem se pričela učiti od maorske učiteljice Stormie Lewis, ki me je povezala z duhom oceanskih kultur in mi predala tehniko, za katero še danes globoko čutim, da mi je pisana na kožo. Tečaj je bil globok osebni proces, skozi katerega sem se pripravljala na delo z ljudmi. Danes skozi vsak tretma učim in vedno znova odkrivam, kako čudežen inštrument je telo.

Vsako telo potrebuje harmonijo med vsemi deli naše biti, da bi lahko bilo zdravo. Leta 2020 sem svoj spekter dela s telesom  razširila še s klasično  masažo in stol masažo.

Ker me vodi vzgib pomagati sočloveku in ker se zavzemam za družbene spremembe, sem aktivna kot prostovoljska v raznih  nevladnih organizacijah in filantropskih društvih.

Čutim močan klic, da spodbujam ljudi, da zaupajo vase. Zato se vključujem
v aktivnosti, ki podpirajo mlade. Zavedam se tudi pomena medgeneracijskega
povezovanja, zato prispevam svoj delež z znanjem iz študija multimedije ter
delavnicami.
 

Osebna rast je moje glavno življenjsko vodilo. Ko sem odraščala, sem budno  spremljala svoje bližnje na različnih alternativnih dogodkih, usmerjenih v zdravje in duhovnost. To mi je postavilo zgodnje temelje in širše razumevanje sebe in
procesov znotraj nas.
Predvsem pa sem tako dosegla neobsojajočo držo, iz katere želim podpirati sočloveka. Zato je moja največja želja, da vsi mi svobodnega srca zavestno zaživimo izpolnjujoče življenje.