Anja Šivic

Diplomirana Kineziologinja

Sem pozitivna in nasmejana Gorenjka, katero šport spremlja že od malih nog.

Ker je bil oče nogometni trener in sodnik, je tudi mene pot kmalu vodila v športne vode. Sama sem se bolj kot za žogo takrat zanimala za ples in umetnost. Odraščanje v športnem okolju pa je leta kasneje tudi močno vplivalo na mojo izbiro študija in poklica.

Leta 2018 sem uspešno zaključila dodiplomski študij kineziologije na Fakulteti za šport, kjer sedaj zaključujem tudi magisterij.

Pridno nabiranje prakse in izkušenj je bilo zame najpomembnejše vodilo že od začetka študija. Začelo se je z vodenjem skupinskih vadb, kasneje pa tudi s trenerstvom ena na ena.

Med magisterijem sem se usmerila v specializacijo za delo s posebnimi skupinami, post-rehabilitacijo poškodb in kondicijsko treniranje.

Kljub vsem dosedanjim izkušnjam in znanju se še vedno držim načela, da se moje učenje tu ne konča.

V zadnjih letih je moja strast postala tudi prehrana, področje, ki je ravno tako pomembno kot vadba. In ker menim, da tudi vsak dober trener potrebuje trenerja, sem se odločila za sodelovanje z nutricionistko,od katere sem dobila super smernice ter znanje, ki ga z veseljem delim s svojimi strankami. Ravno to obdobje in mentorstvo me je vodilo do še večje samodiscipline in s tem tudi do rezultatov ter vpogleda skozi oči stranke.

Moj cilj je poskrbeti, da stranka med skupnim »delom« pridobi znanje in razumevanje osnovnih principov zdrave prehrane in vadbe ter da vzpostavi tako samodisciplino in samozavest, da lahko še vedno uživa življenje. Prav to je TISTO, kar ti omogoča, da se naučiš pridobljene rezultate vzdrževati sam! Za vse življenje in ne le na kratek rok!